ICT-R ICT dienstverlening op maat voor het MKB

Ontwikkeling

Heeft u nog geen (geschikt) bedrijfsnetwerk? Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt uw huidige bedrijfsnetwerk vernieuwd, of op maat samengesteld. Naast het traditionele bedrijfsnetwerk biedt ICT-R ook diverse cloud diensten. Tevens kunt u bij ICT-R terecht voor het opstellen en aanleggen van een WiFi netwerk. ICT-R levert ook onderhoud en beheer van uw netwerk.
Bedrijfsnetwerk
Een bedrijfsnetwerk vormt de basis van uw bedrijf; hiermee worden de dagelijkse werkzaamheden uitgevoerd waardoor uw bedrijf zo effectief mogelijk functioneert. Voor zowel het vernieuwen, als het opnieuw samenstellen van uw bedrijfsnetwerk kunt u bij ICT-R terecht. ICT-R analyseert de huidige situatie en ontwerpt een gewenste situatie met daarin een bedrijfsnetwerk op maat en installeert deze vervolgens binnen uw bedrijf. Ook voor het onderhoud en beheer van uw bedrijfsnetwerk kunt u bij ICT-R terecht.
Extern werken
Tegenwoordig is een bedrijfsnetwerk niet meer beperkt tot de vier muren van uw bedrijf. Steeds vaker komt het voor dat u en uw medewerkers extern willen werken. Echter is hiervoor toegang tot bedrijfsdata en/of bedrijfsprogramma's nodig. Deze externe toegang is mogelijk op diverse manieren waaronder rechtstreeks inloggen op uw bedrijfsnetwerk, of inloggen via de cloud waar een gedeelte of uw gehele bedrijfsnetwerk is geplaatst. Om deze toegang te faciliteren ontwerpt en ontwikkelt ICT-R voor uw bedrijf een plan op maat waarin uw specifieke wensen, indeling van het bedrijfsnetwerk en beveiliging voorop staan.
WiFi netwerk
Draadloos werken is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. De vaste werkplek wordt ondersteund door draadloze producten zoals laptops en tablets die op diverse plekken binnen uw bedrijf toegang bieden tot uw bedrijfsnetwerk en/of het internet via WiFi. ICT-R levert draadloos internet met een volledige dekking op 2.4 GHz en 5GHz (ook in gebieden met meerdere draadloze netwerken) en is geschikt voor alle draadloze apparaten met internetmogelijkheid. ICT-R adviseert u over uw huidige en de gewenste situatie en ontwikkelt een WiFi totaalpakket dat aansluit bij de wensen van uw bedrijf.