ICT-R ICT dienstverlening op maat voor het MKB

Online diensten

ICT-R biedt diverse online diensten aan waarmee u uw bedrijfsnetwerk kunt optimaliseren. Denk hierbij aan software van Microsoft, antivirus en diverse online opslag mogelijkheden. Voor een veilige gegevensopslag is er ICT-R Online Back-Up (voor zowel computers als servers). Met gegevensversleuteling, exclusieve toegang en een automatische back-up zijn uw gegevens veilig en kunt u ongestoord werken. Deze diensten zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en ICT-R informeert u over een maatoplossing voor uw bedrijf.

Microsoft
ICT-R levert diverse softwareproducten van Microsoft voor het inrichten, beveiligen en beheren van bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf. Zo kunt u bij ICT-R terecht voor Microsoft Windows, Microsoft Windows Server, Microsoft Office 365 en Microsoft OneDrive zakelijk. Deze producten zijn zowel los als abonnement verkrijgbaar.
Antivirus
Als uw pc of bedrijfsnetwerk een virus oploopt dan kan deze veel schade aanrichten waarbij belangrijke data verloren kan gaan. Voorkomen is daarom beter dan genezen. ICT-R levert antivirus software om uw pc te beschermen tegen virussen en malware. ICT-R analyseert uw persoonlijke situatie en levert u de juiste oplossing op maat. Heeft uw pc of bedrijfsnetwerk al een virus opgelopen? Dan kan ICT-R deze voor u verwijderen.
ICT-R Online Back-Up
Er zijn veel online diensten beschikbaar voor de back-up van data. Maar is uw data dan wel veilig en waar is deze eigenlijk opgeslagen? Met ICT-R Online Back-Up is al uw data op één plek binnen Nederland opgeslagen. ICT-R Online Back-Up is een maandelijks abonnement voor servers of computers (of een combinatie hiervan). De ICT-R Online Back-Up wordt automatisch dagelijks voor uw servers en computers bijgewerkt, zodat u er geen omkijken naar heeft.
Secure File Sync
Er zijn veel online diensten beschikbaar voor het opslaan van data. Maar is uw data dan wel veilig en waar is deze eigenlijk opgeslagen? Met Secure File Sync is al uw data op één plek binnen Nederland opgeslagen. Alleen u heeft toegang tot uw data via diverse apparaten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om data te delen met bijvoorbeeld medewerkers of klanten. Secure File Sync is een maandelijks abonnement, en het gebruikersaantal en de opslagcapaciteit is naar behoefte aan te passen.