ICT-R ICT dienstverlening op maat voor het MKB

Onderhoud en beheer

ICT-R biedt onderhoud en beheer op maat van werkplek tot bedrijfsnetwerk. Met de Computer APK brengt ICT-R uw computer weer in optimale conditie. Heeft u een snel antwoord of oplossing nodig? Dan is remote ondersteuning een mogelijkheid. Wilt u een continue dienstverlening? Met het ICT-R Service en Onderhoudscontract wordt uw bedrijfsnetwerk maandelijks onderhouden, inclusief updates, monitoring en rapportage. Onderstaande diensten zijn een selectie welke ICT-R u te bieden heeft. ICT-R weet dat ieder bedrijf uniek is en geen standaardoplossing maar maatwerk nodig heeft.
Computer APK
Uw auto krijgt ieder jaar een algehele APK om ervoor te zorgen dat deze optimaal en veilig werkt. Uw computer verdient dit ook. Een goed onderhouden en schone computer werkt optimaal en de kans op virussen en andere ongemakken is een stuk kleiner. De Computer APK is inclusief schoonmaken, updaten van Windows, controle en updaten van antivirus en een algehele controle van de componenten.
ICT-R Hulp op afstand
Heeft u een probleem met uw pc waar u zelf niet uitkomt? Wilt u direct een oplossing? Met ICT-R Hulp op afstand wordt u snel en gemakkelijk geholpen, zonder dat ICT-R bij u op locatie hoeft te komen. Veel IT gerelateerde problemen of vragen zijn vaak telefonisch af te handelen. Mocht dit niet afdoende zijn dan kan ICT-R live meekijken op uw beeldscherm en uw pc bedienen om het probleem of de vraag direct te analyseren en op te lossen. ICT-R Hulp op afstand werkt met behulp van Remote Login Software; hiermee logt ICT-R gemakkelijk in op uw pc en kan deze bedienen alsof ICT-R achter uw bureau zit.
ICT-R Service en Onderhoudscontract
ICT-R begrijpt dat een goede werking van uw bedrijfsnetwerk zeer belangrijk is binnen uw organisatie. Met het ICT-R Service en Onderhoudscontract is en blijft uw bedrijfsnetwerk in een optimale conditie door een proactieve bewaking en het tijdig updaten van software. Zo voorkomt u problemen en kunnen u en uw medewerkers altijd probleemloos werken. Het ICT-R Service en Onderhoudscontract is af te nemen wanneer u een bedrijfsnetwerk heeft met daarin één of meerdere servers.